Ontwikkelingen

Goedemorgen allemaal,

 

Wat een fijne zomer! En eindelijk inspiratie om wat te delen met jullie.

 

Op dit moment liggen mijn werkzaamheden voornamelijk in het begeleiden van 2e spoor ziekteverzuim. En echt, ik blijf mij erover verbazen hoe hoog het verzuim in Nederland is. Ik blijf mij erover verbazen dat mensen hun "veiligheid / contract" kiezen boven hun gezondheid. Ik blijf mij erover verbazen dat er geen verantwoordelijkheid wordt genomen door mensen zelf, hun omgeving of door de werkgever! Doormodderen met klachten... wat doet dat met je als persoon. Doormodderen met frustraties op het werk... Er kan een volledige disbalans ontstaan die zowel fysiek als geestelijk uitwerking heeft op iemand, met gevolgen voor je gezondheid.

 

Als ik in zo'n traject aan de slag ben, merk ik dat ik zo ontzettend graag mensen hiervan bewust wil maken, VOORDAT iemand uit valt. Het blijft knagen. Daarom heb ik besloten een opleiding Vitaalcoach te gaan doen. Ik heb veel ideeën erover en kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan en Nederland WAKKER te schudden! Wakker te schudden over het belang van luisteren naar jezelf, jezelf kennen, grenzen kunnen voelen, maar sterker nog; knopen durven doorhakken en te handelen naar wat goed en gezond is voor de mens. Dat is moeilijk voor veel mensen zie ik. En dat begrijp ik ook wel. Daar heb ik tot voor kort nooit iets mee gedaan ook. Ik wist gewoon niet dat dat kon. Ik wist niet hoe ik dat moest doen. Vaak is het niet 1 ding wat niet lekker gaat, maar zijn er meerdere zaken waarin een disbalans zit. Maar hoe kom je hier achter? En waar begin je? Het is vaak een combinatie van dingen die je aan kan pakken.

 

Ik heb besloten dat ik mensen hierin wil gaan begeleiden en wil ik mijn eigen ervaringen delen. Ik wil delen hoe belangrijk het is om beter naar jezelf te luisteren. Wat voor positieve gevolgen dat kan hebben op je kwaliteit van leven. Het meer kunnen genieten van het leven, meer energie hebben en rust voelen.

 

Er is 1 ding wat ik geleerd heb. Niets is zo veranderend als de wereld en de mens. Wanneer je er niet op in speelt, kom je in de knel.... Creëer beweging, heb vertrouwen dat het goed komt, wees je bewust van jezelf en ga het gewoon DOEN!

 

Tot snel en liefs Nicole

 

 

 BEWEGING CREËREN | VERTROUWEN | BEWUSTWORDING | DOEN