In mijn werk als re-integratie consulent zie ik een stijging van het ziekteverzuim. Voorkomende klachten als stress en burn-out zijn helaas "gewoon" aan het worden. En wat mij vaak opvalt is dat dit wellicht voorkomen had kunnen worden, mits de persoon zelf en de mensen in zijn of haar omgeving gedrag signaleren en hierover samen in gesprek te gaan. Graag wil ik je hiermee helpen.

 

Ik ben gecertificeerd Trainer The Lab of Life.

Van willen naar doen!

 

Uit onderzoek blijkt dat het veranderen van gedrag niet zozeer een kwestie van willen is, maar vooral een kwestie van doen. Hierin schuilt de kracht van The Lab of Life.

 

Wetenschappelijk bewezen methodiek

 

De wetenschappelijke bewezen effectieve The Lab of Life methodiek leert deelnemers op basis van hun intrinsieke motivatie zelf de regie te nemen over hun gewenste gedragsveranderingen. Er wordt hierbij gekeken naar zowel werk als privé factoren.

 

Deelnemers nemen zelf de regie in hun veranderproces waarbij gestuurd wordt op het veranderen van positief, veilig en gezond gedrag. Het resultaat is dat uw medewerkers lekkerder in hun vel zitten, bevlogen zijn, beter presteren en zich minder vaak ziek melden. In de snelheid van alle veranderingen van tegenwoordig maakt dat ze ook wendbaarder en ervaren ze minder werkdruk.

 

Omdat deelnemers de effecten van de training aan zichzelf toeschrijven lukt het om tijdens de training duurzame gedragsverandering te creëren. Dit betekent dat het resultaat blijvend is!

 

Bij geen resultaat, geld terug!

 

Organisaties als Interpolis, Philips, Rabobank, TU Delft, UWV en vele andere profiteren al van deze positieve resultaten.

 

Redenen waarom zij voor de methodiek kozen:

  • Oplossingsgericht en geen symptoombestrijding.
  • Voor elk type medewerker toegankelijk.
  • Meetbare en duurzaam effectieve resultaten.
  • Relatief lage tijd en investeringskosten.

Daarbij garanderen we:

  • 100% succesgarantie, bij geen resultaat geld terug.
  • Geen organisatorische verandering nodig.
  • Verzekeraar is vaak bereid om de kosten te vergoeden.

DOEN I VERTROUWEN I BEWUSTWORDING I BEWEGING CREËREN