Wat zeggen mijn cursisten en klanten

Nog een duwtje in de rug nodig?

Het is altijd fijn om te lezen hoe anderen een cursus of begeleiding ervaren.

Mindful Walk

 

Cursus
  • Geweldig concept: mindfull buiten zijn. Heerlijk en ontspannen om te doen. Aanrader en eigenlijk een must voor iedereen!
  • Erg praktisch en leerzaam; vooral op vlak van ademhalingstechnieken heb ik een aantal eye openers gehad
  • Fijn dat het in 5 keer is…dat is laagdrempelig, overzichtelijk, financieel te overzien maar had voor mij ook langer gemogen; maar om te beginnen is 5x een uitstekende entree!
 Coach
  • Professioneel
  • Zeer aanstekelijk enthousiast, toegewijd en betrokken
  • Toegankelijk en onbevangen
  • Warm en liefdevol
  • Alert en scherp.
  • Humor!
  • Relaxed

 

Hoi Nicole

 

 

 

Voordat ik aan deze cursus begon had ik er al wat over opgezocht maar nooit gedacht dat het zo’n impact op mij zou hebben.

 

De 1e cursus voelde meteen goed en vertrouwd. Nicole heeft een fijne stem en de yoga oefeningen en meditatie waren daardoor lekker ontspannen. Omdat ik altijd door mijn mond ademde was het voor mij schakelen om door mijn neus te ademen. Nicole heeft me met verschillende testen laten zien en merken dat de neusademhaling zorgt voor meer lucht en een betere uithoudingsvermogen.

 

Soms zag ik het niet zitten om het heuveltje op te lopen maar door mijn neusademhaling kan ik het gewoon wel 4x achter elkaar en herstelde ik veel sneller dan voorheen.

 

Ik merkte dat ik soms door mijn neus ging adem halen zonder dat ik het zelf door had. Ik werd daardoor ook veel rustiger.

 

Tijdens een moeilijk gesprek waarbij normaal mijn emotie zou mee spelen ben ik heel rustig gebleven doordat ik door mijn neus bleef ademen en daardoor de rust kon bewaren. Daardoor werd het een fijn gesprek waarbij ik toch mijn gevoelens kon aangeven.

 

Ik ben deze cursus begonnen omdat ik door het leven vlieg en aan het eind van de dag niet eens kan benoemen wat ik nu eigenlijk allemaal gedaan had. Door in het hier en nu te leven kan ik genieten van kleine dingen en tijdens het uitlaten van de hond geniet ik van alles om me heen. Mijn hoofd is leger geworden en denk niet meer in het verleden of in de toekomst maar in het nu. Dat geeft mij veel rust.

 

Ik ben erg blij dat ik deze cursus heb gevolg en sta nu heel anders in het leven.

 

 

 

Groetjes Monique

 

 

Coaching loopbaanbegeleiding

 

 

Lieve Nicole,

 

 

 

Toen ik je voor de eerste keer ontmoette in het kader van mijn outplacement traject voelde ik gelijk jouw warmte en oprechte interesse.

 

Samen met jou ben ik op zoek gegaan naar wie ik ben en wat ik wil. Je hebt me, gedurende dit traject, met veel aandacht en zorg begeleid. Ik vond het heel fijn om doelgericht met jou aan mijn toekomst te werken. De praktische tips die jij gaf, zijn voor mij heel waardevol. Ik ga mijn toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet.

 

Je bent een kanjer!!

 

 

 

Lieve groeten,

 

 

 

Margreet