Tarieven & Vergoeding

Training The Lab of Life

Kosten
De kosten per deelnemer bestaan uit een vast tarief van € 830,- per deelnemer. Dit tarief is inclusief voorbereiding, materiaal, evaluatie en effectrapportage. Reiskosten van de trainer, BTW en eventuele locatiekosten zijn exclusief. Vaak is de zorg- of inkomensverzekeraar bereid om mee te investeren, vraag dit na bij je accountmanager of inkoper.

 

Voor kosten voor loopbaanbegeleiding of coaching neem gerust contact met mij op.

Ee

 Vergoeding door de zorgverzekeraar

Persoonlijke (individuele) coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar mijn advies is toch om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

 

Vergoeding door jouw werkgever

Persoonlijke (individuele) coaching in de vorm van een loopbaanoriëntatie of een persoonlijk leertraject in het kader van beter functioneren op je werk, wordt vaak vergoed door de werkgever.
Ga hierover samen met jouw werkgever in gesprek. Niet geschoten is altijd mis! Vertel hierbij vooral waarom het belangrijk kan zijn voor beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw emotionele en fysieke veerkracht, waardoor jij weer goed kunt functioneren in jouw functie. De werkgever kan mij ook altijd benaderen om vooraf een en ander te bespreken.

 

DOEN I VERTROUWEN I BEWEGING CREËREN I BEWUSTWORDING