Over mij

Persoonlijk verhaal

 

 

 

Ik ben opgeleid op de Academie voor Mens en Arbeid op Saxion Hogeschool te Deventer, richting beroepskeuze en arbeidsvoorzieningen. Vanuit daar heb ik diverse banen gehad richting begeleiding loopbaan. Ik koos er bewust voor veel afwisseling in werk te hebben,  omdat ik wilde weten wat er nu allemaal te doen was in werk wereld. Te denken valt aan functies als Re-integratie consultant, Adviseur Werk en Inkomen, Jobcoach, HR, Teamcoördinator.

In mijn laatste jaren heb ik mensen begeleid naar ander werk bij een andere werkgever vanuit hun 2e ziektejaar. Aan mij de taak om in kaart te brengen waar talenten liggen en mogelijkheden ondanks de beperking die zij mee brengen. Acceptatie en rouw zijn hier onderdelen van. Voor mij is intrinsieke motivatie altijd van belang in deze trajecten, om uitval in de toekomst te beperken of voorkomen. Intensieve trajecten waarin medewerkers de Wet Verbetering Poortwachter opvolgen en een re-integratieplicht hebben.

 

 

Vanuit mijn werk en levenservaring merk ik dat mensen het vaak makkelijk vinden om te blijven doen wat men altijd deed. Om te blijven zitten waar men zit. Om vooral niet iets anders te doen, want dat voelt misschien ongemakkelijk of je zou het misschien niet kunnen. En hier gaat het naar mijn mening niet goed. Ziekteverzuim stijgt in Nederland! Ik vind het echt zorgwekkend! Dat heeft diverse redenen, maar ook dat mensen niet in beweging komen. Stil staan bij zichzelf, naar zichzelf kijken, conclusies trekken en in beweging komen.

 

Daarom wil ik mensen laten zien waartoe ze allemaal in staat zijn! Hoeveel je ontwikkeld als je stappen zet! Hoeveel talenten iemand heeft!  Het geeft je vrijheid, lef en kracht!

 

Ik hou van een nuchtere,  praktische aanpak en kan spiegelen wanneer dat nodig is. Humor hoort hierbij, maar ook emoties. Bij mij weet je waar je aan toe bent en krijg je 100% aandacht.

 

Iedereen bewandelt zijn eigen pad. Je kunt van alles bedenken, maar daarmee kom je niet vooruit. Je moet het DOEN.

 

Je hebt elke dag een keuze. De keuze om regie over je leven te krijgen. Om vrijheid te creëren.

 

 

 

DOEN I VERTROUWEN I BEWUSTWORDING I BEWEGING CREËREN 


Specialisaties:

 

#The Lab of Life trainer
# Coaching

# Loopbaanbegeleiding
  

Waarom heet mijn bedrijf MindfulWalk?

 

De naam MindfulWalk heb ik gekozen, omdat het leven een pad is die je bewandelt. Of het nu gaat over werk, privé of hobby. Soms maak je wat omwegen, soms ga je rechtdoor, soms ben je terug bij af en begin je opnieuw. Wat wij vaak denken te moeten, is doen wat er van ons verwacht wordt. We vinden het belangrijk wat anderen van ons denken. MindfulWalk betekent voor mij bewust leven in de breedste zin van het woord. Durven luisteren naar jezelf en vanuit  je hart keuzes maken. Ongeacht wat anderen daarvan vinden.

 

Met andere woorden "leven in vrijheid".

 

Waarom de Olifant?

 

Olifanten zijn kuddedieren. Net als wij. 

 

Een andere belangrijke manier van communiceren is telepathie. Dit betekent: het op afstand opvangen van gedachten en gevoelens van een ander. Met gedachtegolven kunnen olifanten op grote afstanden met elkaar communiceren. Daar komen helemaal geen geluiden aan te pas. Ook met lichaamstaal maken olifanten elkaar duidelijk wat ze bedoelen. Het zijn hele gevoelige en intelligente dieren.


Wetenschappers hebben ontdekt dat de voetzolen van olifanten heel gevoelig zijn voor grondtrillingen. Het gedreun van een stampvoetende olifant, of een wegrennende kudde, kan gevoeld worden door olifanten die tientallen kilometers verderop zijn. Zo geven olifanten waarschijnlijk boodschappen aan elkaar door. Ze worden in ieder geval gewaarschuwd als ze voelen dat een kudde uit de buurt in paniek wegvlucht.


Een olifant is sterk en zacht van karakter. Ze zijn zelfbewust, hebben humor, medelijden, zijn sociaal, altruïstisch en probleemoplossend. Prachtige dieren met veel kenmerken van de mens. Zij bewandelen hun pad met volle bewustzijn.

 

DOEN I VERTROUWEN I BEWEGING CREËREN I BEWUSTWORDING