Tarieven & Vergoeding

VIP traject Loopbaanbegeleiding

Dit traject bestaat uit een indivduele wandelcoaching (Mindful Run Methode) met aansluitend een volledige loopbaanbegeleiding.

Duur: 22 weken totaal waarvan 6 weken wandelcoaching, 6 weken zelfanalyse, 4 weken arbeidsmarkt onderzoek, 6 weken arbeidsmarkt bewerking.

Doel: duurzame passende baan

Kosten zijn €2950,- exclusief BTW.

 

VIP traject outplacement

Individuele  wandelcoaching (Mindful Run Methode) met aansluitend een volledig outplacement traject.

Duur: 22 weken totaal waarvan 6 weken wandelcoaching, 6 weken zelfanalyse, 4 weken arbeidsmarkt onderzoek, 6 weken arbeidsmarkt bewerking.

Kosten: €3500,- exclusief BTW

Doel: duurzame passende baan.

 

 

Mindful Walk Individuele cursus

Een individuele wandelcoaching bestaat uit 6 sessies van 2 uur per week. Wij gaan samen aan de wandel en aan de slag met beweging, ademhaling, Mindfulness en NLP.  Er is geen prestatiedruk en alle aandacht gaat uit naar jou. In een vrijblijvende intake bespreken we jouw hulpvraag waarna een traject op maat volgt.

 

Tarief

€ 900 (incl. btw)*

  * Bedrijven excl. btw

 

Mindful Walk Cursus in groepsverband

Als Mindful Run instructeur, ben ik aangesloten bij Mindful Run Nederland. Ik verzorg de cursus voor de gemeente Oosterhout NB. De cursus Mindful Walk is een 5-weekse cursus (5 x 1,5 uur). In groepsverband gaan we aan de slag met gezonde ademhaling, Mindfulness en Yoga. Er is geen prestatiedruk. Het doel van deze cursus is bewustwording, bewegen en meer energie krijgen. Deze cursus is geschikt voor iedereen.

 

Tarief
€95,- inclusief btw per 5 weken.

 

Clinics voor bedrijven

Ik behandel diverse thema's. Denk aan een Silent Walk bijvoorbeeld. Neem contact op voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden.

 

Tarief

€15,- inclusief btw p.p.

 

Loopbaanbegeleiding

Intake is vrijblijvend.

3 Modules:

 

1. Zelfanalyse: duur 6 weken, 1 uur per week (6x) face-to-face, inclusief mail en telefonisch contact.

Kosten €750,-, exclusief BTW. (inclusief parkeerkosten, huur ruimte)

 

2. Arbeidsmarktonderzoek: duur 4 weken, 1 uur per week (4x) face-to-face, inclusief mail en telefonisch contact.

Kosten €550,-, exclusief BTW. (inclusief parkeerkosten, huur ruimte)

 

3. Arbeidsmarktbewerking: duur 6 weken, 1 uur per week (6x) , inclusief mail en telefonisch contact. Nazorg 1 bezoek op locatie, telefonisch en mail contact. Duur nazorg 4 weken.

 Kosten €750,-, exclusief BTW. (inclusief parkeerkosten, huur ruimte)

 

 

2e spoor / re-integratietraject

Offerte op aanvraag.

 

Outplacement

 

 

E-coaching

Een afspraak via skype heeft een tarief van €25,- inclusief BTW, voor de duur van 30 minuten.

 

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Persoonlijke (individuele) coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar mijn advies is toch om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden Mindfulness cursussen. Zorg & Zekerheid vergoedt per 2018 50% van de 5-weekse cursus Mindful Walk.

Vergoeding door jouw werkgever

Persoonlijke (individuele) coaching in de vorm van een loopbaanoriëntatie of een persoonlijk leertraject in het kader van beter functioneren op je werk, wordt vaak vergoed door de werkgever.
Ga hierover samen met jouw werkgever in gesprek. Niet geschoten is altijd mis! Vertel hierbij vooral waarom het belangrijk kan zijn voor beide partijen. Persoonlijke ontwikkeling draagt bij aan jouw emotionele en fysieke veerkracht, waardoor jij weer goed kunt functioneren in jouw functie. De werkgever kan mij ook altijd benaderen om vooraf een en ander te bespreken.