Training gedragsverandering

In mijn werk als re-integratie consulent zie ik een stijging van het ziekteverzuim. Voorkomende klachten als stress en burn-out zijn helaas “gewoon” aan het worden. En wat mij vaak opvalt is dat dit wellicht voorkomen had kunnen worden, mits de persoon zelf en de mensen in zijn of haar omgeving gedrag signaleren en hierover samen in gesprek te gaan. Graag wil ik je hiermee helpen.

Vanaf oktober ga ik trainingen faciliteren volgens deze unieke methode.

The Lab of Life methodiek is ontwikkeld door bevlogen gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen. De training van The Lab of Life is wetenschappelijk getoetst en bewezen effectief bevonden.

 

Wat je behoefte ook is: beter slapen, minder stressen, meer overzicht, gezonder leven, meer tijd voor jezelf, etc. – vaak weten we wel wat we anders willen maar sneeuwen onze goede voornemens onder door de waan van de dag. Met de training van The Lab of Life identificeer je waar voor jou de winst ligt en blijft het niet bij dat goede voornemen.


Doe mee en ervaar zelf:

  •  Meer energie voor de zaken die jij belangrijk vindt
  • Minder stress en minder gevoel van overbelasting
  • Grip op energievreters en -gevers
  • Lekkerder in je vel, thuis en op je werk

De training wordt in groepsvorm gegeven, maar je kunt je ook individueel aanmelden. Het is geen therapie! Tijdens The Lab of Life training leer je in 5 sessies van 2 uur concreet en oplossingsgericht aan de slag te gaan met je eigen situatie. Deze sessies vinden om de week plaats, de totale doorlooptijd is dus 9 weken.
Tip: Overleg met je werkgever dat je dit wilt doen. In de meeste gevallen zal jouw werkgever willen bijdragen en is er iets van een persoonlijk ontwikkelingsbudget waarmee dit vergoed kan worden.

 

BEWEGING CREËREN I VERTROUWEN I BEWUSTWORDING I DOEN